Leonie Dekker: kunstschilder en docent

Mijn werk is realistisch/impressionistisch, soms figuratief, maar altijd gepassioneerd. Inspiratie komt onder andere van de houding van de mens, de levende natuur, maar bovenal het Nederlandse landschap in al zijn diversiteit.

 

Het gemaakte werk is altijd gelaagd, want het paletmes is mijn meest gebruikte schildertechniek. Het medium is acryl- en olieverf. Lijnenspel, vorm, kleur en textuur zijn de belangrijkste kenmerken van mijn werk op het doek, dat kan variëren van exceptioneel tot klein formaat.

 

 

Werk van mij is onder andere verhuisd naar Canada, Duitsland, Frankrijk, Nigeria, Verenigde Staten en Zuid-Afrika. Jarenlang is Galerie De Meesters mijn project geweest om nieuw talent een eerste professioneel podium te bieden in de galeriewereld. Tenslotte, ruim dertig jaar deel ik mijn eigen schilderervaring tijdens cursussen en workshops in mijn atelier én ook op locatie, zie bijvoorbeeld de jaarlijkse beeldhouw- en schildervakantie in Frankrijk.

 

Kortom, zoekt u naar een kunstwerk dat u raakt in het hart en wat u elke dag graag ziet? Neemt u dan vooral een kijkje in mijn portfolio.

 

Een werk in opdracht, graag! U kunt mij contacteren via leoniedekker@home.nl

 

 

leonie dekker-verhagen

leoniedekker@home.nl